agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Evde Topraksız Tarım Uygulamaları (https://www.agaclar.net/forum/evde-topraksiz-tarim-uygulamalari/)
-   -   Sarıcan, Topraksız Tarım Denemelerim (https://www.agaclar.net/forum/evde-topraksiz-tarim-uygulamalari/11844.htm)

Sarıcan 13-02-2010 23:50

Balkonda Patates - devam

4 Eklenti(ler)
Patates filizleri boylarını uzattıkça bende bir taraftan hydrotonla dolgu yapmaya devam ettim ve en sonunda bu hale geldiler. Hydroton yeni kök oluşumu ve yumru oluşumu için ne kadar verimli olur görmek istedim. Pet şişe şeffaf olduğu için perlit dolgunun ışıkla temas eden kısımları hemen yosun oluşturuyor. hydroton da böyle bir problem yoktur. Birazda bu yüzden tercih ettim. Bundan sonra yumru oluşumlarını beklemekten başka çare yok.

Sarıcan 15-03-2010 21:36

Patates de son durum

2 Eklenti(ler)
Yanlış sulamadan, daha doğrusu drenajın tıkanmasını farketmediğim için ortadaki en büyük fide çürüdü. Sistemden çıkarırken minik bir sürprizle karşılaştım ve balkonda patates yetiştirilebileceğine inandım. Yeter ki dikkat edilsin.

Sistemi komple boşaltmaya kıyamadım. Büyük bir ihtimalle içinde de yumrular var ama henüz diğer fideler sağlıklı gibi duruyor.

dünyam1 30-07-2010 13:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi derin (Mesaj 364815)
Kıyamadığınız süngerler konusunda sizinle aynı fikirde olan başkalarıda varmış.

arkadaşlar pet şişe teknigine bayıldım bende yapmak istiyorum şişeleri duvara telle nasıl tutturuluyor yardımcı olurmusunuz?

gyilmaz70 25-10-2010 18:24

sayın envor bende balkonda topraksız suda domates yetiştirmek istiyorum ama maliyeti diğer şarlar hakkında yardımınızı rica ediyorum.yardım ederseniz sevinirim selamlar

zymaduo 28-12-2010 20:06

merhabalar,
sayın sarıcan patateslerin son durumu ne oldu acaba merak ettim..çürüme devam etti mi ya da sonunda yemek olabildiler mi?ben de oğlumla balkonda denemeler yapıyorum ve amcamdan aldığım bu fikri denemeyi düşünüyodum,sizin patatesleri görünce biraz daha heveslendik..paylaşırsanız sevinirim..

yaprakyesili 05-01-2012 18:01

Ben de merak saldım bu konuya ama 2010 yılından beridir bir şey yazılmamış

asaby 05-04-2012 14:13

sayın sarıcan yapmıs olduğunuz topraksız tarım uygulamalarını daha ayrıntılı olarak anlatma imkanınız var mı ?
okuduğum okul ve bolum nedenıyle topraksız tarıma alakam var.bu yuzden sızden topraksız tarımın yapılısı hakkında bılgılendırılmek ıstıyorum.bana yaptığınız topraksız tarım asamaları tek tek anlatabılırmısınız ?
yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

garlangufa 05-04-2012 16:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi asaby (Mesaj 941231)
sayın sarıcan yapmıs olduğunuz topraksız tarım uygulamalarını daha ayrıntılı olarak anlatma imkanınız var mı ?
okuduğum okul ve bolum nedenıyle topraksız tarıma alakam var.bu yuzden sızden topraksız tarımın yapılısı hakkında bılgılendırılmek ıstıyorum.bana yaptığınız topraksız tarım asamaları tek tek anlatabılırmısınız ?
yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Sayın Sarıcan burada artık yazı yazmamaktadır. Kendisine soru sormak veya görüş bildirmek için Soilless Culture - Topraksz Tarm forumundan ulaşabilirsiniz.
iyi günler

idris şenol 08-05-2012 17:51

sayın sarıcan hocam burası için büyük kayıp,umarım birgün tekrar aramızda our

cumayilmaz 28-05-2012 16:39

kudret tezel beye nasıl ulaşabilirim ?

malbman 28-05-2012 16:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cumayilmaz (Mesaj 974783)
kudret tezel beye nasıl ulaşabilirim ?

Kendisine özel mesaj atabilirsiniz.

acemitarımcı 07-03-2013 01:40

Burada yapılanları gördükçe insanın iştahı kabarıyor. Bir an evvel başlamak istiyorum

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025