![]() |
|
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-02-2012
|
iyi günler ben jonior kardeşin sisteminden kurmak istiyorum ama besin eyriğini nasıl ayarlayacagım nasıl uygulayacagımbana bilgi verirseniz veya birine yönlendirirseniz çok mutlu olurumm teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-04-2012
|
Ben de aynı şekilde besin eriyiğin basıl kullanılacağını merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-06-2012
|
iyi günler ben balkonda topraksız tarım yapmak istiyorum fakat mineralleri nerde alabileceğimi bilmiyorum.bana yardımcı olurmusunuz. ***. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-06-2008
|
Sayın Kudret Tezel e mesaj atarsanız size yardımcı olacaktır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-08-2012
|
ben bu sistemi domates için 5 lt pet şişelere adapte etmeyi düşünüyorum. %80 kokopit % 20 perlit bakalım nasıl olacak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-12-2015
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-01-2016
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-01-2016
|
Yarından tezi yok ben de başlıyorum bu çalışmaya. Oda içinde pencere önünde kuracağım sistemi. Merak ettiğim; pet şişe kapağı kısmı yeteri kadar sıvı alabiliyor mu? Perlit yeterli ölçüde sıvıyı çekebiliyor mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-05-2016
|
Merhaba ben bu sistemi gördüm ve çok hoşuma gitti ve sistemi kurdum. Fakat aklıma bir şey takıldı ekdigimiz fidelerin kökleri büyüdükçe suyun devirdaim ettiği hattı tikamazmi ? Bu sistemi kuran arkadaşlar varsa tecrübelerini buradan aktarirlarsa herkese faydalı olacağı kanısındayım. Ben buradan gelişmeleri paylaşacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-02-2017
|
Proje için bizde bu sistemi kurmaya çalışıyoruz. Şişelerin kapağını önce yapıştırdım denmiş. Su girsin diye delik açmak gerekir peki buradan gelecek olan su yeterli oluyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2009
|
Bitki kökleri için literatürde en az 7 litre kök hacmi önerilir. Bu sistemde başarı şansını az görüyorum ben. Elbette ürün alınabilir ancak çok verimli olacağını düşünmüyorum. 10ltlik kovalarda durgun su sisteminin daha verimli olacağını düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2016
|
Alıntı:
size sorum 7 litre kök hacmi bitkinin ihtiyacı olan 7 litrelik alan hesabımı birde 7 litre ortak bir kanımı yağni topraklı ve topraksız tarımda kabul gören deyermi topraksız olarak perlit kokpit çalışmamızda saksılar min ortalama deyer ne olmalı |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|