agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)




Beğeni Düzeni5Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-02-2008, 10:38   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-07-2007
Şehir: iSTANBUL
Mesajlar: 1,688
Sevgili Arkadaşlar, galiba birşeyi eksik açıkladım,sorulardan onu anlıyorum. eriyik hazırlamayı en kolay hale getirdim sanıyorum.

şöyleki;talep ettiginiz miktara göre yani 250 litrelik eriyik için 2 adet 2,5 litrelik pet şişe buluyorsunuz, benim yollıyacağım hazır tartılmış, karıştırılmış ve paketlenmiş 2 adet poşeti ayrı ayrı şişelerde eritiyorsunuz.

Sonra eriyik kabınıza bir ölçek A şişesinden Bir ölçek b şişesinden koyuyorsunuz işlem bitmiş oluyor . İşlem bukadar basit.Talebe göre malzeme listemi hazırlayınca son halini açık seçik amlatacağım tabiiki, endişe etmeyin, sistem bu kadar basit olacak.

Her sebzenin veya bitkinin diyelim, besin talepleri ayrı ayrıdır, ama bu demek değildir ki aralarında uçurumlar vardır. Hayır bu farklar küçük farklılıklardır. Eğer bana ne yetiştirmek istediğinizi söylerseniz size ona göre bir reçete hazırlarım.

Zaten bir kaç katogoride hazırlamak istiyorum ancak şu talep listesini bir hazırlamamız lazım.

smnvrl beğendi.
Kudret Tezel Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026