agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)




Beğeni Düzeni50Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-11-2014, 18:06   #35
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-07-2007
Şehir: iSTANBUL
Mesajlar: 1,688
Sayın karabatu, kalsiyum takfiyesi yapraklardan iyi olur, Kökün 15-20 dakika kalsiyum nitrat içinde bırakılmasının faydalı olabileceğini pek sanmıyorum. Eğer kalsiyum nitratı bir miktarda yayıcı yapıştırıcı bir materyel ile karıştırırsanız çok daha iyi olur. Sıvı arap sabunu yayıcı yapıştırıcı olarak güzel bir malzemedir gerek ilaçla gerekse gübre ile kullanılması faydalıdır. ilaç veya gübre yapraktan hemen akıp gitmez uzun süre kalır. bitkide bundan azami faydalanır.
Ancak şunu hemen söylemek istiyorum ve belkide arızanın sebebi olabilir. Besin eriyiğini sabah akşam yarımşar saat havalandırıyorum diyorsunuz bence bu havalandırma yetmiyor. gelin havalandırmayı 24 saat çalıştırın. Birde 15 dakika devirdaim yapıp 45 dakika beklemekte yanlış bence akarsu sistemind besin eriyiği devamlı sirküle etmelidir. Koalygelsin selamlar sevgiler.

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025