agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)

Beğeni Düzeni4Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-02-2012, 15:55   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-01-2012
evde marul denemesi

merhaba
önce kendimi tanıtmakla başlıyım. ismim Fatih. makine mühendisiyim. topraksız tarıma merak saldıktan sonra bu site ve ağaçlar net ile tanıştım. bir iki aydır sitede verilen bilgileri okuyorum. şuan bildiğim nacizane bilgilerin tamamını bu bir iki aylık süreçte öğrendim.
ben yaza doğru ufak bir deneme amaçlı sera kurmayı ve o serada üretim çeşitlerini denemeyi planlıyordum. taki Kudret bey ile konuşana kadar. kudret beyin tavsiyesi üzerine evde bir iki kökte olsa bitkiyi görüp tanımak adına çok daha ufak bir deneme üretimi gerçekleştirmek üzere işe koyuldum. şuana kadar desteklerini esirgemeyen, her fırsatta yardımıma koşan ve çok değerli vakitlerini çaldığım "DELİMUS", "TABİAT" ve "KUDRET TEZEL" e çok teşekkür ederim. ayrıca bundan sonra da tanışacağım ve yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
şimdi gelelim test üretimimize.
bügün kudret beyin ec metre ve besin eriyiklerini göndermesiyle tüm malzemeler tamamlandı sayılır. sayılır diyorum çünkü tecrübeli olanlar bilir, nezaman heh tamam desem bir eksik çıkıyor.
akşam eve gidince fotoğrafları yükleyeceğim.

dispaser Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025