agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-06-2011, 15:37   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 10-06-2008
Sayın Hakan Öncü,

Başta ben de bahsettiğiniz türden bir sistem kurmayı düşünüyordum ama bu defa da sistemin kurulumu bana biraz zor geldi. Nihayetinde su pompası, hava pompası, zaman rölesi, hortumlar, rakorlar, vs. vs. vs. Bunlarla uğraşacak çok vaktim de yoktu. Bu yüzden en basit düzenek olan durgun su ile başlamayı yeğledim. Bu hem bana tecrübe oldu hem de işe bir anda dalıp işin içinde boğulup hevesimi kaybetmememi sağlıyor. Seneye biraz daha iyi sistemler deneyeceğimden emin olabilirsiniz.

dagbulent Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2011, 15:41   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 10-06-2008
Ayrıca söylemeyi unutmuşum; Dün itibari ile topraksız düzenekte bulunan kahverengi domates ile pembe domatesi söktüm. Kahverengi domatesle ilgili sorunu daha önce söylemiştim. Pembe de ise kimin yaptığını henüz bilmiyorum ama birisi benden habersiz balkona girmiş ve sanırım istemeden de olsa fideyi kırmış Öyle olunca pembe domatesi de sökmek zorunda kaldım. Şu an topraksız sistemde bir kök domates ve bir kök te biber var. İşim azaldı yani

dagbulent Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025