agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-05-2011, 20:04   #24
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 30-06-2008
Şehir: Şanlıurfa
Mesajlar: 116
Uzun bir aradan sonra merhaba,

Bugün sizlerle beni çok üzen bir olayı paylaşacağım.

Dört yıl önce, ileride ev yapmak için, ama o zamana kadar da yeni hobim olan sebze yetiştirmek için 415 metrekarelik bir arsa almıştım. Sonraları üzerine 21 metrekarelik bir sera yapmış ve 14 adet de fidan dikmiştim.

Arsayı aldığım kişi tapu için varislerden vekalet alma görevini yerine getiremedi; beni hep kandırdı. Oysa onun için 'sağlam adam' dır demişlerdi. En son iki ay kadar önce ufak bir tartışmamız oldu ve ben artık o arsanın tapusunun alınamayacağına karar vererek elimdeki senedi icraya vereceğimi söyledim.

Bu tartışmadan yaklaşık bir ay sonra, katlı çilek uygulamalarım için sabah erkenden bahçeme gidiyordum ki beni şok eden bir görüntü ile karşılaştım. Uzaktan seramın örtüsünün muhtelif yerlerinden yırtıldığını gördüm. Yaklaşınca bunun bir yırtılma değil, bilinçli bir şekilde onlarca yerden bıçak vasıtasıyla kesilme olduğunu anladım. Sade bununla kalsa neyse, aşağıda resimlerini de göreceğiniz gibi fidanlarım kırılmış, viyollerdeki domates birber vs. fidelerim tersyüz edilmişti.

Hemen köyün muhtarına onun aracılığı ile de jandarmaya haber verdim. Aslında yapanın kim olduğu konusunda hepimiz hemfikir olduk (arsayı aldığım şahıs) ancak olay gece yapılmıştı ve gören de olmamıştı. Yani kimseyi suçlayacak durumda değildim.

Buyrun resimleri görün ve artık beddua mı edersiniz yoksa 'Allah ıslah etsin' diye dua mı edersiniz size kalmış.

Eklenen Resimler
     
farukmagat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
çilek, deneme, katlı, sera, topraksız


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026