agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-04-2010, 12:32   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-02-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aliosmankuresir Mesajı Göster
Arkadaşlar bende tam 1 tonluk 1m3lük yani dışı galvanizle tamemen kaplı ve dışı plastik (asit deposuydu)tankım var. içi su için çoktan beri kullanılıyor ve buradaki bahçemde onu koyacak gölgede yerim de var.Besin eriğim de iki yani tam denk geliyor ama suyla karıştırınca zamanla değişim göstermesi gibi bir durum olur mu sizce. BU tankı kullanırsam tanktan diğer sisteme gerekli besini takviye etmek için akuple bir 500w 1" çıkışlı su pompası da mevcut. yorumlarınızı bekliyorum.
Sayın aliosmankuresir,
Bence besin eriyiğinin tamamını suya boşaltıp, bu şekilde kullanmayın. Günlük ölçümlerinizde veya su değişimlerinde ihtiyacınız olduğu kadar kullanın. Bilemiyorum ama elinizdeki tüm besin eriyiğini bir ton su ile karıştırmak bana çok mantıklı gelmedi. Sonuçta bu şekilde çok da büyük bir işten tasarruf etmiş olmayacaksınız. Ayrıca, farklı bitkilerin farklı EC ihtiyacı olduğunu düşünürsek, diğer sebzelerinizde EC ayarlarken zorlanabilirsiniz bile.
Tabi ki yine de siz bilirsiniz.
Saygılarımla

ayhan74 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
ideal malzemeler

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025