agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-06-2011, 21:27   #39
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-05-2011
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 96
Sn Sarıcan bugün 3-5 topraklı seracılık yapan dostla görüştüm .Ve yeşil sogan konuştuk. Asla tohum ,arpacık ,kıska kullanmadıklarını çünkü:burdan elde ettikleri ürünün zayıf çelimsiz oldugunu belirtiler. Halden kuru sogan sanırım ikinci üçüncü kalite kavurmalık tabir edilen ürünü alarak bunu yeşil sogan üretiminde kullandıklarını belirttiler. böylece ürünün daha iyi gelişebildigini bazı köklerden 2-3 yeşil sogan üretebildiklerini anlattılar elimiz topraga degdi kimbilir yüregimiz beynimiz temizlendi ..belkide . Dönüş yolunda 1kg kuru sogan aldım marketten kilogramı 80 kuruştan 20 adet geldi sanırım 0.5 m2 alanda deneyecegim nicelikten çok niteligin başarması adına Saygıyla .

fusion1 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025