![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-06-2009
Şehir: BURSA
Mesajlar: 13
|
Sayın kudret tezel tam üstüne bastınız ben bursada piliç eti bayiliği ile uğrasıyorum.herşey televizyonda dizayn grup un miracle ekolojik sera projesini gördüğüm an basladı çok merak ettim gittim istanbula dizayn grup un büyükçekmece kıraç taki merkez binasına orada ilker genç ile görüştüm hayatımda tanıdığın en hürmetli insanlardan birisiydi çok takdir ettim hakikaten mükemmel bir şey yapmışlar.velasıl kelam tarıma olan hevesim katlanarak arttı hemen ilk iş olarak deponun balkonuna (toprakı) domates ektim 20 kök gayet güzel büyüyolar ama beni tatmin etmiyor.illa topraksız olacak bu iş diyorum ama bir türlü yapamıyorum bir kaç kez denedim lütfen gülmeyin kuş gübresiyle suyu karıştırdım fideyi olduğu gibi içine attım olmadı.hasta insan neyle yaşar dedim serumla dedim serumla denedim olmadı en son bu siteyi buldum baktım kalsiyum falan yazıyo aklıma süt geldi hemen denedim sütün lor peyniri olacagı hiç aklıma gelmedi ))))) anlayacagınız bu iş için neler yapabilirim nasıl yaparım ne almam gerekiyo sıfırdan bana yardımcı olursanız beni o kadar mutlu edersinizki hepinize saygı sevgi gönül dolusu muhabbetlerimle... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2009
Şehir: Fethiye
Mesajlar: 66
|
Bence tavukçuluk sektöründen yoğurt, peynir sektörüne yatay geçiş yapmalısın ![]() Şaka bir yana zaman ayırıp bu forumda yazan her başlığı sıkılmadan bir ya da iki kere okursan yardıma ihtiyacın kalmaz. Ama ben forum başlıklarını hatmettim yine de kafamda şu soruların cevaplarını bulamadım dersen burada bir çok arkadaşımız sana yardımcı olacaktır... Düzenleyen akya : 24-06-2009 saat 18:43 Neden: metin düzeltme |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|