![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
|
Balkonda Patates - devam
Patates filizleri boylarını uzattıkça bende bir taraftan hydrotonla dolgu yapmaya devam ettim ve en sonunda bu hale geldiler. Hydroton yeni kök oluşumu ve yumru oluşumu için ne kadar verimli olur görmek istedim. Pet şişe şeffaf olduğu için perlit dolgunun ışıkla temas eden kısımları hemen yosun oluşturuyor. hydroton da böyle bir problem yoktur. Birazda bu yüzden tercih ettim. Bundan sonra yumru oluşumlarını beklemekten başka çare yok. Düzenleyen Sarıcan : 14-02-2010 saat 18:59 Neden: Resim sırası düzenleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Ağaç Dostu
|
Patates de son durum
Yanlış sulamadan, daha doğrusu drenajın tıkanmasını farketmediğim için ortadaki en büyük fide çürüdü. Sistemden çıkarırken minik bir sürprizle karşılaştım ve balkonda patates yetiştirilebileceğine inandım. Yeter ki dikkat edilsin. Sistemi komple boşaltmaya kıyamadım. Büyük bir ihtimalle içinde de yumrular var ama henüz diğer fideler sağlıklı gibi duruyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
arkadaşlar pet şişe teknigine bayıldım bende yapmak istiyorum şişeleri duvara telle nasıl tutturuluyor yardımcı olurmusunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-10-2010
|
sayın envor bende balkonda topraksız suda domates yetiştirmek istiyorum ama maliyeti diğer şarlar hakkında yardımınızı rica ediyorum.yardım ederseniz sevinirim selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2008
|
merhabalar, sayın sarıcan patateslerin son durumu ne oldu acaba merak ettim..çürüme devam etti mi ya da sonunda yemek olabildiler mi?ben de oğlumla balkonda denemeler yapıyorum ve amcamdan aldığım bu fikri denemeyi düşünüyodum,sizin patatesleri görünce biraz daha heveslendik..paylaşırsanız sevinirim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-01-2012
|
Ben de merak saldım bu konuya ama 2010 yılından beridir bir şey yazılmamış |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
sayın sarıcan yapmıs olduğunuz topraksız tarım uygulamalarını daha ayrıntılı olarak anlatma imkanınız var mı ? okuduğum okul ve bolum nedenıyle topraksız tarıma alakam var.bu yuzden sızden topraksız tarımın yapılısı hakkında bılgılendırılmek ıstıyorum.bana yaptığınız topraksız tarım asamaları tek tek anlatabılırmısınız ? yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
iyi günler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
sayın sarıcan hocam burası için büyük kayıp,umarım birgün tekrar aramızda our |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-05-2012
|
kudret tezel beye nasıl ulaşabilirim ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-03-2013
|
Burada yapılanları gördükçe insanın iştahı kabarıyor. Bir an evvel başlamak istiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|