![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2008
|
Sevgili Acarextt03 gerçekten çok teşekkürler.Meslek edinmeye çalışıyorum üstadların sayesinde.İnanın başaracaksınız yeterki gayretli,istekli ve sabırlı olun,öğrenmek istediğiniz birşeyler olursa da çekinmeden sorun burada bütün arkadaşlar ellerinden geleni yapacaklardır emin olun. İyi çalışmalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Jibuti, Ben Ozan' ın gözlerinden öpmüştüm ama sizinkileri de öpmüş olayım. Yaş 55. Ama siz ağaçlar.net' te benden yaşlısınız, yeni olduğum için geçen seneden tanışmıyoruz ama sizinle ilgili Kudret Bey' den yeterince övgü dolu sözler dinlemiştim. Çalışmalarınızla bunuda hakediyorsunuz. Topraksız tarım yaşı olarak benden yaşlısınız. Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sarıcan tekrar ellerinizden öperim.Kudret hocamın ve sizin övgü dolu sözlerinize çok teşekkür ederim. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
yeni resimler
evettt kızarmaya başladılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
ben bile inanamıyorum
çok emek ve zaman isteyen bir uğraş fakat bence değer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
Bunların karşılarında bir kahveyi hakkettim sanırım ![]() Bilgisi,fikri,tavsiyesi,iyi dilekleri,yönlendirmeleri ve paylaşımları için daha doğrusu bütün emeği geçen herkese çok teşekkürler. Özel teşekkürümün birisi amcama, diğeri biladerime !!!! (onlar kendilerini biliyorlar) Düzenleyen jibuti : 17-04-2009 saat 22:21 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Selahattin hocam unutmamışsınız çileklerim iyi durumda domateslere dalınca onları unuttuk resimlemeyi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2008
|
Jibuti, Envor gibi nazar boncuğu göndermiyeceğim ama tebrikler. ![]() ![]() ![]() darısı seneye inşallah bana da. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili enver resimler konusunda haklısın, nazar boncuğu için teşekkürler. Sevgili omer.tuncer umarım daha iyilerini yaparsınız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili sarıcan vede haklısınız lezzetleri mükemmel(kimse yoğurdum ekşi demez ![]() Ama gerçekten mükemmel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili malbman haklısınız onların bu halini görmek,aralarında dolaşmak ve kokusunu duymak bütün sıkıntılara değer.Daha da iyileri siz nasip olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu duyguyu çok iyi bilirim... Uzun ve zamansız uğraşlar. Ocak şubat aylarında ben hava su soğuk demeden bahçemde uğraşırken kardeşim ve gelip giden misafirlerimiz bana içten içe deli diyorlardı.. Ama ben aldırmadım. Çünkü o zamanlar bile uğraşmak güzeldi. Şunu iyi biliyoruz ki kışın ardından bahar gelecek. Ben olsamda olmasamda. Ama ektiğim her tohum baharı görecekti. Şimdi ise sabah akşam demeden giriyor çıkıyorum. Kuzucuklarıma tek tek elleyip okşuyorum... Bu tarif edilemez bir duygu... Evet şimdilerde yukarıdaki şahsiyetler bana takdirlerini sunuyor.. Benim için en önemlisi sessiz sedasız teşekkür eden çiçeklerim... Bazen eşim bile isyan bayrağını çekiyor... Akşamları eve gelince önce " Bana bir merhaba " desen diye... Cevap hazır: " Ama kapıda önce onlar merhaba diyorlar, bende onlara" deyince sus pus oluyor... Dün akşam bahçenin dışında beklemiş... Demek ki evdekileri fazla bekletmemek gerekir... Herkes kendince ilgi bekliyor... Ne yapalım insan olmanın güzel yanı... Tekrar Sayın Jibuti'yi tebrik ediyorum. Darısı bizlerin başına. Nede olsa artık yola çıktık. öyle **** böyle bitireceğiz. Tekrar herkesin başını ağrıttığım için özür diliyorum... Nacizhane... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler sayın Acarextt03 herşeyi çok güzel anlatmışsınız umarım daha iyilerine sahip olursunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Hayırlı olsun başarılar dilerim.Ec ve ph metre olmadan asla olmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
yeni resimler
05 mayıs 2009 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
devam..
05 mayıs |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
kuzucuklar
yeni resimler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
resimlerin devamı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
devamm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
ve son resimlerrr |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Eline sağlık Jibuti, Sende olmasan Envor' la ne yapacağız bilmiyorum. Balkonda debeleniyoruz diye dalga geçiyor bizimle. Resimdeki Ozan mı? Yanakları yenilesi olmuş. Onun yakışıklılığı domateslerin güzelliğini gölgede bırakmış. Allah bağışlasın. Düzenleyen Sarıcan : 06-05-2009 saat 10:07 Neden: Ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2009
|
Gerçekten süper Jibuti, ben de tam domatesleri yiyorsundur bol bol herhalde diye soracaktım sen erken davranmışsın. Evde her türlü domates yemeği ,turşusu, salçası, salatası, vs. vs. yapılıyordur sanırım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-12-2007
|
Demek ki gerçekten oluyormuş, yani acemiyim diye işe başlayıp profesyonelce işler yapılabiliyormuş. Bu işe girmek isteyenlere güzel bir örnek oldunuz. Elleriniz dert görmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|