![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Hep siz mi çekeceksiniz...
|
5 Eklenti(ler)
Magazin Mağdurları(2)
Ü....ürüüü...Ü... -Çabuk toplanın kızlar! 169. mesaj, Şile'de magazin muhabirlerinin kol gezdiğini yazıyor. -Çaktırmayın, yem saatimiz olduğunu sansınlar. Eklenti 186191 -Bana,,"biri bizi gözetliyor" gibi geldi ne dersin? -Yakalanırsak, seni alıp tüyeceğim, hazırlıklı ol. Eklenti 186192 -Bak, bak, bak çekiyor! Baş belaları ne olacak. Özel hayat diye bir şey kalmadı. SAYGISIZLAR. Eklenti 186193 -Bana bak sana sen, çaylak muhabir! Gelirsem gözlerini oyarım, dua etki aramızda tel örgüler var. Eklenti 186194 -Karizmayı çizdirmeden kaçalım bari. Bunlar benim adımı "harem ağasına" çıkarırlar. Geride kalanları boş ver, ne halleri varsa görsünler. Sen benim ilk gözağrımsın. Eklenti 186195 |
1 Eklenti(ler)
Karşı bağda sıra sıra bademler...
|
Celal Bey,
Nasıl tanıyorum seni bak, Bu başlığa senden çok malzeme geleceğini biliyordum. Teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Sayın Sonia, inanırmısın bir saatten beri uğraşıyorum. Aslında devamından bir kare çekip olmuyor, olmuyor, camı açamıyoruz dedirtecektim. Nerden kafama takılmışsa bu video Tülay hanımın diye aklımda kalmış Profilini 1 sattir araştırıyorum. Videoyu bulamadım. Çıldıracağım. Son an da aklıma geldi. Bu video sonia ya ait diye.
|
Cumhur Bey,
Çok güzel fotoğraflar ve alt yazıların, birbirini okadar güzel tamamlıyor ki.. sayfada ismini görüce açmadan gülmeye başlıyorum. Başlığı canlı tuttuğun için çok teşekkür ediyorum. Sevgili Sonja Varol'un sevimli kedilre de bu bölüme renk kattı. Çok güzeller. |
Mühendis tırtılı
2 Eklenti(ler)
Eski ev çok küçük geliyordu, yeni ev döşemek zevkli olacak :)
Eklenti 186341 Bu pencere iyi oldu işte! Eklenti 186342 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 186343
-Nerde kaldı bu çocuk? Üç adımlık yere gitti, hâlâ gelmedi. -Merak etme Hanım. Koca çocuk oldu, geliir gelir. |
Her kare çok güzel ve eğlendirici. Aramızda ne kabiliyetli ne becerikli arkadaşlar varmış, heeyyytt, maşallah.
|
Tesbih böceklerinin acellesi var.
Öndeki, -Biraz çabuk olun! Vapuru kaçıracağız. Ortadaki, -Benim yorgunluktan ayaklarım birbirine dolaştı, kaçarsa kaçsın Arkadaki, - Ben kilitlendim arkadaşlar, size iyi yolculuklar. http://img251.imageshack.us/img251/48/bcek1.jpg |
1 Eklenti(ler)
Hozat abla,
İlk bakışta görsünler bizi. (Üstteki link içerisinde hapis kalmaktan sıkıldık) Eklenti 186362 |
1 Eklenti(ler)
Cumhur Abi, hiç merak etme. Dört taraf da kontrol altında. Lilium buraya yanaşamaz. Çilli emin ellerde.
Eklenti 186369 Evin ön tarafı. Bunlar da gece dostlarım. |
1 Eklenti(ler)
Sokak da idim.Yıkandım, paklandım, bitlerim ayıklandı. Bir yuvam oldu.Oh be. Dünya varmış.
Sağolasın doğa-dostu (agaclar.net üyemiz) Eklenti 186372 |
süper olmuş :))
|
Alıntı:
|
doğa-dostu.Süper olan sizsiniz. Bu sevimli yavruya kol kanat germişsiniz. Ben size tüm kalbimle teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dost mudur, düşman mıdır?;)
|
Maşallah, Sarman da ne bulduya mideye götürmeye alışık herhalde. Bakıyor işe yarar mı diye.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bunu görmeyenleriniz vardır...;)
|
1 Eklenti(ler)
|
:))) Tünel kaz bari.
|
1 Eklenti(ler)
Kazıyorlar. Bu çift benim çitin altındaki toprağı oymuş, oradan yan bahçeye geçiyordu. Kapattım oyuğu benim bahçede kalsınlar diye. :D
"Öyle bir geçer zaman ki" Caroline: Sınırı geçemedik napıcaz? Ali: Üzülme Caroline, burada yepyeni bir hayat kurarız. |
1 Eklenti(ler)
;););)
|
1 Eklenti(ler)
- Ne bağırıyorsun anlamadım, adı üstünde yap-boz işte! Sen yapacaksın ben bozucam!
- Yap-boz değil o, puzzle :mad: ! - Öz Türkçe yap-boz varken "Pazıl" da ne oluyomuş? Ağaçlar.net burası canım benim, valla söylerim Malina'ya!! - Tamam sustum :( |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025