![]() |
3 Eklenti(ler)
Benim yavru tırtıllarımın renkleri çok koyu yeşil oluyor, büyüdükçe daha açık yeşile dönüyorlar ama sizinkiler kadar renkli değiller. "Haçan kalahanadan midur bilemedum." ;)
Eklenti 185012 "2 ters 2 düz, 1 ilmek boş at, 3 ters 1 düz..." Eklenti 185013 "Yasemiiiin nerde kaldın? Altı üstü bir şeker almaya gittin, ne uzun sürdü... Çaylar soğudu..." Eklenti 185014 |
Nefis kareler limon..... bunları ve alt yazılarını toplayıp bir kitap haline getirmeli.
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Cumhur,
Mesajı açmadan önce, kedi ya da köpek fotoğrafı olabilir diye düşünürken, karşıma bu çalışkan kızımız çıktı. Çok güzel bir fotoğraf,eline sağlık. |
Teşekkürler sayın hozat. Daha neler çıkacak. Nasılsınız? Güzel bir sayfa. Biz size teşekkür ederiz.
|
1 Eklenti(ler)
|
Arkadaşlar müthişsiniz ! Bayılıyorum bu başlığa.
|
Sevgili Aygün Öğretmenim,
Biliyorsun bu başlık, öğrenci notlarında yola çıkılarak açıldı. Ben, çalışırken daha fazla arşiv oluşturmadığıma pişman oldum. Sana bunu öneririm. Sevgiler.. |
Haklısınız öğretmenim. İnanın ben de aynı pişmanlığı yaşıyorum. Bu günlerde sık sık bunu düşünür oldum. Malzeme çok :)
|
5 Eklenti(ler)
"Şişko değilim, etine dolgunum ... " :)
Eklenti 185232 "Cumhur Beeeey, bunları nereye bırakıyorduk?" Eklenti 185233 "Bu soğukta suda ne işiniz var çocuklar?" Eklenti 185234 "Tamam anladık yuvayı dişi kuş yapar ama azıcık işin ucundan tutsa gagası kopacak sanki?" ;) Eklenti 185235 "Bu halde hayatta kertenkele içine çıkamam!.. Şu kuyruk uzayana kadar burada saklanayım en iyisi..." Eklenti 185236 |
2 Eklenti(ler)
Bu da benim aslancık. Köpeklerden kaçması gerektiğini bilmiyor. Onların üzerine yürüyor. Kaç kez parçalanmaktan kurtuldu. Eşim bu kendini aslan sanıyor dedi, Onun için adı aslancık. Hep böyle oturuyor. Eşim yatağın üzerine çıkmasını yasakladı. Ama o sabah evden çıkar çıkmaz doğruca yatağın üzerine gidiyor. Çocuk gibi dakikalarca zıplıyordu. Akşama kadar da orada kalıyor. Mamasını bile yatağa götürüyordum. Sonunda pes ettik :))). Her konuda pes ettik. Artık kral o. Yemeği ayağına gelmesse yemiyor.
Eklenti 185242 Eklenti 185243 |
Alıntı:
1. Fotoğraf: "Yine yemeğim zamanında hazır değil galiba." 2. Fotoğraf: "Sıkıldım artık, anlamıyorlar mı, yemek saatinde gelir." |
Teşekkürler sevgili Kiraz,
Ara sıra el vermeniz gerekiyor.Sevgili agozce aslancığını konuşturmayı unutmuş sanıyorum. |
Bu kedi böyle mi oturuyor gerçekten yaa ?
Çok şaşkınım :) |
Çok küçükken kedim olmuş ama kendimi ısırttırıp da kuduz iğnelerine başlayınca yasaklamışlar.
Her ne kadar hayal meyal hatırlasam da yine de kedilerin böyle oturacağını düşünemezdim. |
İlgiyle ve çok da severek izliyorum yayınladıklarınızı. Hepsi birbirinden güzel ve neşeli anlatımlar... Bir de birşey itiraf edeyim sayın agozce'nin resmini ben bir animasyon ya da çizgi film karesinden alınma zannediyordum ama gerçek olduğunu anlayınca çok şaşırdım. Kediniz süpermiş. ;) Diyecek başka da birşey bulamıyorum...
|
Benim Tarçın da ikinci pozdaki gibi oturuyor bazen ama o kadar hareketli ki, fotoğrafını çekemiyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Paparazzi kurbanları (1)
Ben, bu iki yaramazı Şile'de kaçamak yaparken yakalamıştım. Şimdi onlara isim veriyorum. Sarışın olanın adı SARMAN, esmer olanın DERMAN. Sarman:(üzgündür) -Şehirdren kaçıp felekten bir gün çalalım dedik, Yine gelip buldular bizi. Derman: ( çok sinirlenir) -Çekme diyorum sana! Atlarsam üstüne, yüznü gözünü tırmık içinde bırakırım. Sarman:( kaygılanır) -Şimdi bunlar bizi magazin sayfalarına konu ederler,medya maymunu oluruz. Derman:- Üzülme canım, biz de "seviyeli bir ilişkimiz var" deriz... Bak halâ çekiyor! Sen istedin bunu... pığğğğğğğ Eklenti 185256 |
Sevgili Kiraz,
Senin Tarçının ikizi gibi olan bir sevimlinin, macerasını yükleyeceğim. Haline üzeleceksin biliyorum ama, sevimli dostlarımıza herkes bizim kadar duyarlı olamıyor ne yazıkki. |
Bu başlık müthiş eğlenceli çok komik çok ilginç
|
Selahattin Bey,
Kırk sene çocuklarla uğraşıp, biraz da gözlemci olursanız çıkıyor birşeyler. Beğendiğinize sevindim, teşekkür ederim. |
.Sevgili agozce aslancığını konuşturmayı unutmuş sanıyorum.[/QUOTE]
Haklısınız. Gerçek şu 1- Fotoda: tavuk haşlayıp, didikleyip önüne koydum. O arada çok işim vardı. Elimle yedirmedim diye küstü yemedi. Onun için surat bir karış. 2- fotoda: Televizyonda tenis maçı izliyordu. Fotograf çekmek için bak bana , bak bana derken döndü: Ne vaarrrrrr . Rahat rahat bir maç izleyemeyecekmiyim. ( Küçüklüğünden beri hep böyle otutuyor. Belki cinsindendir- İran.) |
1 Eklenti(ler)
Nazlıcan çalışıyor diye, ben de bu kadar çok ders çalışmaya mecburmuyum.
Biraz dinleneyim. Eklenti 185350 |
Bu minik dostlar, insanı nasıl şaşırtıyorlar.
Girip oturduğu yere bakar mısınız? Acaba dikkat çekmek için mi yapıyorlar? Çok ta sevimli.. |
1 Eklenti(ler)
Salyangoz Pansiyona hoşgeldiniz.
Boş odamız mevcuttur. Not: Odalarımız bir kişliktir ve kapısı yoktur.(Biline..) Eklenti 185360 |
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili SDurul,
Minik dostumuzu tam da evine kapanmışken yakalamışsınız. Çok güzel. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bizim evin dişi aslanı da aynı Sevgili Agozce'nin Aslancığı gibi otururdu. Ama bu oturuşu altıncı kattan düşüp bacağını kırdıktan sonra keşfetmişti. Kırık bacağı ve yaralı çenesiyle Zarife:
" Ay her yerde magazin, her yerde magazin bu ne kardeşim böyle hasta yatağımda rahat bırakın bari! Bir şey değil ölü balık gibi çıkıyorum ister istemez, sosyeteye rezil olcem valla. Ay dur, dur çekme, sen de, eline kamerayı alan magazin kesiliveriyo başımıza yahu " Yukarıdaki yazım hataları için kusura bakmayın konuşma diliyle yazınca daha komik olur diye düşündüm. |
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025