![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
8>) Demesi kolay. Evini sırtında taşıması yetmiyormuş gibi bir de rejim yapsın. Hemde 7/24 evini sırtında taşırken yapsın. Yazıktır, onunki de can! 8>)) gece ömründe 2-3 kez olsun evini taşıyanların ve en azından bir kez rejim yapmış olanın halinden anlayacağını düşünen forum kişisi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-12-2010
|
çok güzeller teşekkür ederim paylaşım için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız Ayşe Hanım, bence de rejim yapsa iyi olur. MMX de rejim yapanlar yardımcı olur belki de. Selamlar, saygılar. Sayın ankaratraktor, sizede teşekkürler. Beyendiğinize sevindik. Sizden de bekleriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sn. ankaratraktor, Bu sayfayı her okuyan, içindeki çocuğun halâ yaşadığını hissediyor gelen mesajlardan bu sonuç çıkıyor. Ayrıca günümüzde mizah ve şakalardan o kadar uzak kaldık ki, hayvan dostlarımızı konuşturarak, kendimize bir mizah penceresi açtık. Görüşleriniziçin teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Buda formda kalmanın bir yolu sayılmaz mı? Evini taşıdıkca zayıflar belki ![]() Düzenleyen Ayşe Yıldız : 27-12-2010 saat 16:05 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
8>) Ev alma komşu al atasözüne uyacak, komşulara gidip, gelecek, evlerine giremeyeceğinden (tek kişilik), kapı, pencere sohbeti ile idare edecek, evsiz barksız, köprü altlarında düşüp kalkmaktan, mobil komşu peşinde koşmaktan dolayı sonuçta zayıflamış da olacak, o da mutlu olacak, ayse_afyonlu da... gece 'mutlu son'la bitecek salyangozun öyküsünde kerevetine çıkacak forum kişisi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Birşeyler bakınırken nette bu böceğe rastladım ve çok enteresan buldum sizinlede paylaşmak istedim. (Mısırda kutsal sayılan bu böceğe Uludağda rastlamışlar. Sitede böyle yazıyordu bunuda yazayım dedim.) ![]() Kleopathra da kimmiş ben bikere ondan havalıyım. Şu yüzümün güzelliğine bakın. Ay bide şapkam düzgün olsaymış gözlerimi kapatmış nerdeyse... Düzenleyen Ayşe Yıldız : 27-12-2010 saat 15:59 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayşe Hanım, Bu güzel böceğe eşlik edecek, kendi ağzından bir mesaj yazarsanız, bizi bir şekilde gülümsetecektir sanıyorum. Orjinal mesajınıza eklerseniz sevinirim. Düzenleyen hozat : 27-12-2010 saat 15:37 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Magazin Mağdurları(2) Ü....ürüüü...Ü... -Çabuk toplanın kızlar! 169. mesaj, Şile'de magazin muhabirlerinin kol gezdiğini yazıyor. -Çaktırmayın, yem saatimiz olduğunu sansınlar. ![]() -Bana,,"biri bizi gözetliyor" gibi geldi ne dersin? -Yakalanırsak, seni alıp tüyeceğim, hazırlıklı ol. ![]() -Bak, bak, bak çekiyor! Baş belaları ne olacak. Özel hayat diye bir şey kalmadı. SAYGISIZLAR. ![]() -Bana bak sana sen, çaylak muhabir! Gelirsem gözlerini oyarım, dua etki aramızda tel örgüler var. ![]() -Karizmayı çizdirmeden kaçalım bari. Bunlar benim adımı "harem ağasına" çıkarırlar. Geride kalanları boş ver, ne halleri varsa görsünler. Sen benim ilk gözağrımsın. ![]() Düzenleyen hozat : 28-12-2010 saat 01:48 Neden: konuşma çizgisi eklendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Yastıkları bile var ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |