![]() |
|
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
|
Magazin Mağdurları(2) Ü....ürüüü...Ü... -Çabuk toplanın kızlar! 169. mesaj, Şile'de magazin muhabirlerinin kol gezdiğini yazıyor. -Çaktırmayın, yem saatimiz olduğunu sansınlar. ![]() -Bana,,"biri bizi gözetliyor" gibi geldi ne dersin? -Yakalanırsak, seni alıp tüyeceğim, hazırlıklı ol. ![]() -Bak, bak, bak çekiyor! Baş belaları ne olacak. Özel hayat diye bir şey kalmadı. SAYGISIZLAR. ![]() -Bana bak sana sen, çaylak muhabir! Gelirsem gözlerini oyarım, dua etki aramızda tel örgüler var. ![]() -Karizmayı çizdirmeden kaçalım bari. Bunlar benim adımı "harem ağasına" çıkarırlar. Geride kalanları boş ver, ne halleri varsa görsünler. Sen benim ilk gözağrımsın. ![]() Düzenleyen hozat : 28-12-2010 saat 01:48 Neden: konuşma çizgisi eklendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Yastıkları bile var ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sonia, inanırmısın bir saatten beri uğraşıyorum. Aslında devamından bir kare çekip olmuyor, olmuyor, camı açamıyoruz dedirtecektim. Nerden kafama takılmışsa bu video Tülay hanımın diye aklımda kalmış Profilini 1 sattir araştırıyorum. Videoyu bulamadım. Çıldıracağım. Son an da aklıma geldi. Bu video sonia ya ait diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Cumhur Bey, Çok güzel fotoğraflar ve alt yazıların, birbirini okadar güzel tamamlıyor ki.. sayfada ismini görüce açmadan gülmeye başlıyorum. Başlığı canlı tuttuğun için çok teşekkür ediyorum. Sevgili Sonja Varol'un sevimli kedilre de bu bölüme renk kattı. Çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Tesbih böceklerinin acellesi var. Öndeki, -Biraz çabuk olun! Vapuru kaçıracağız. Ortadaki, -Benim yorgunluktan ayaklarım birbirine dolaştı, kaçarsa kaçsın Arkadaki, - Ben kilitlendim arkadaşlar, size iyi yolculuklar. http://img251.imageshack.us/img251/48/bcek1.jpg Düzenleyen hozat : 29-12-2010 saat 15:19 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2010
|
süper olmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
|
Kazıyorlar. Bu çift benim çitin altındaki toprağı oymuş, oradan yan bahçeye geçiyordu. Kapattım oyuğu benim bahçede kalsınlar diye. ![]() "Öyle bir geçer zaman ki" Caroline: Sınırı geçemedik napıcaz? Ali: Üzülme Caroline, burada yepyeni bir hayat kurarız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
- Ne bağırıyorsun anlamadım, adı üstünde yap-boz işte! Sen yapacaksın ben bozucam! - Yap-boz değil o, puzzle ![]() - Öz Türkçe yap-boz varken "Pazıl" da ne oluyomuş? Ağaçlar.net burası canım benim, valla söylerim Malina'ya!! - Tamam sustum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|