![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-12-2011
|
nasıl masum masum bakıyor..canım ya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Şahane bir fotoğrafmış. Köpeğin kedi yavrusunu vb.. sahiplendiğini görmüştük ama bu çok enteresan geldi. Annelik işte... demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Düzenleyen limon : 02-04-2011 saat 08:53 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bence civciv uyanmış tuvalete gitmiş. Fırsatı bilen köpek civcivin yerini kapmış. Biraz sonra civciv rahatlamış olarak geri dönüyor. Henüz köpekten haberi yok. Çünkü yarı uykulu. Fakat anne herşeyin farkında. Bakışları, "Bu gelen benim civcivimse altımdaki kim?" der gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Haçan pirkün fareyu kovalariken |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
--Oğlum napıyorsun? - Annem öğretmeninin gözüne girmeden eve gelme, dedi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Ya Habibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Esnaf karısıı Binnaz.. Kumarcı karısıı Binnaz.. Binnaaz, Binnnaz! ![]() http://www.facebook.com/video/video.php?v=1998865646374 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili limon, linkteki videoyu izlemenizi de tavsiye ederim. Video gömmeyi bilemediğim için link verdim. Gerçekten izlenesi bir kedicik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
''Sumocu olmıyacağım işte, bırak beni, manken gibi ince/zarif kalmam gerekli. Yoksa yeni dizide rol kapamam''. Sayın hocam, güzel bir sayfa, nefis fotoğraflar, tadına doyum olmaz yorumlar, hepsi sizin ve öğrencilerinizin sayesinde, teşekkürler. Tüm resimler ve doğaçlamalar için teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|