![]() |
|
Nephentes'lerin 20 - 30 cm kadar ibrikleri olan türlerinde kurbağa fare gibi hayvanların da kadavralarına rastlanması ilk başlarda böcekçil bitkiler (Insecticorous-) adı da etçil- etobur (Carnivorous-) bitkiler şeklinde değiştirilmiştir.
|
Teşekkürler hocam ,
çok yetiştirmek istiyorum , ancak bulmak zor , bakımları İzmir şartlarında çok zor . İstedikleri nemi sağlamak ayrı ... |
N. raja, N, maxima, veya northiana çaprazı N. miranda büyük ibrikler oluşturmaktalar.
|
Ankara Ankamallun ordaki koçtaşta çok sayıda etobur vardı.. iyi durumda 2 ader drosera, 3-4 adet de VFT gözüme çarptı.. ilgilenen arkadaşlar varsa bakabilirler..
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
cepa bauhause da eb.lerr vardı ve fiyatları 12.90 gibi birşey yanlış hatırlamıyorsam. ilgilenen arkadaşlar varsa uğramaları tavsiye edilir:D
|
Alıntı:
|
Yazımı hatırlayamınca baktım, 1.5 yıl önceki yazımmış.. Sayenizde nostalji yaptım :D Ama haklısınız, kim bilir ne bitkiler hatta ne canlılar vardır..
Alıntı:
|
arkadaşlar kozyatağı bauhaus da askıda 4 adet 29TL ye nepenthes miranda gördüm.
Tüpleri yoktu ama tendriller oluşmuş, edinmek isteyen arkadaşların dikkatine. |
kış ayında neyle besleniyorlar acaba ?
sinek vs. bişi kalmıyor. ozaman napıyolar :) kış uykusuna yatmıyolar demi :) |
Alıntı:
|
Ankara'da Ankamall Koçtaş'a nihayet etobur bitkiler gelmiş. Sınırlı sayıdalad ve sanırım hemen tükeneceklerdir. Durumları oldukça iyiydi. Aynı türlerden ikişer tane gelmişler. Droseralar, VFT, Sarracenia, Nephenteslerden birkaç tür vardı. VFTler tomurcuklanmıştı.
Ben iki tanesini, 1 adet Nepentes ile 1 adet Sarracenia'yı kişiselleştirdim hemen :) İlgilenenler kaçırmasın. Fiyat 19,90 TL. |
5 Eklenti(ler)
Bunlar da aldığım bitkilerin fotoğrafları.
Eklenti 191232 Eklenti 191233 Eklenti 191234 Eklenti 191235 Eklenti 191236 |
4. Levent' deki Ağaç A.Ş. ye ait İstanbul fidanlığında güzel nephentesler var. Yeni gelmiş ve fiyat 39 tl. Bakmayı bilmeyenlerin almaması gereken bir bitki diye de ekliyim.
|
koçtaş vesaire marketlere yeni gelen CP lerin haberini nasıl alıcaz? tel açıp soracağız anlaşılan :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adana optimum koçtaş da yukardaki ürünlerden satıyorlarmı dersiniz?satışa girerse haberdar edersiniz degilmi arkadaşlar..
|
3. dakikadaki böcekyiyene dikkat:)
Terra Nova 1. Sezon 3. blm izle - Diziport |
Alıntı:
|
bu bitkilerden nereden edinebiliriz. Bunlar gercekten tohumdan uretilebiliyor mu?
|
birazda vft var galiba:)sarracenia ve vft nin 65milyon yıl önceki atası olsa gerek:)
|
|
Canavarlar iş başında
|
bunları nerden alırım ve nasıl konu açarım? :S
|
Aradan neredeyse 8 yıl geçmiş, kimse var mı ?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025