![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
-
|
bu ambalajların saksı tipi değişik. sanırım tek saksı. çünkü daha önceki dış saksılarda delik yoktu ve su iki saksı arasında duruyordu. bunlarda su dıştaki koruyucu kap içinde. eğer yanlış bir uygulama değilse o zaman saksıda delik olmak zorunda. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik...
|
Alıntı:
ben şişlidekinde bayağı bir miktarın kurutulmuş olduğunu görmüştüm sanırım bunu gören satış sorumluları üzerinden su dökmekte çare bulduklarını sanmışlar... sayın ferahzade forumu bir incelerseniz bu soruların cevapları var. bitkiler bir veya iki yıllık ve olgunlaşmaları bir iki yılınızı daha alacak... gibi... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
O anda saksıda delik var mı yok mu diye bakmayı düşünedim. Ama olma ihtimali yüksek ******..... Alttan ihtiyaç mukabilinde yukarıya, kökler aracılığıyla ya da toprağın emişgenliğiyle su alıyor olmalı..... Bir ihtimal daha var. -tecrübeli olanlar daha iyi bilebilir.- Çiçeğin bulunduğu ortamın nem düzeyini ayarlarlıyor olabilir. Forumu mütemadiyen takip ediyorum. Buna rağmen gözden kaçırılan, okunsa bile akılda kalmayan durumlar olabiliyor. Yine de uyarınızı dikkate alacağım. Sevgi ve saygılarımla Düzenleyen ferahzade : 03-07-2007 saat 22:44 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2006
|
benim purpur ibriklerinin içinden de kağıt parçaları çıktı temizledim ![]() |
|