![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-12-2008
|
Öncelikle herkeze merhaba 2 gündür üye olmadan nerdeyse tüm yazılarınız okumaya çalıştım.EB sahibi olmak istiyorum.Nerelerden temin etmem mümkündür. ve erkan bey size bir kaç şey danışmak istiyorum; evim kuzey batı cephe sıkıntı yaşarmıyım? malum aralık ayındayız ,önümüz kar ve ankara iklimi sert eğer EB temin edebilirsem sağlıklı ve sorunsuz bakabilirmiyim? ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ediyorum... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2008
|
koçta'tan bulabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
|
Koçtaşa gittim bugun ordaydım malesef bulamadım. cepa da da olmadığını söylediler kızılay sakarya tarafındada yoktur sahibinden.com da tohumlarını buldum ancak ne kadar güvenilir bilgim yok.. |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Kaybettik...
|
Alıntı:
15 kasım- 15 şubat arası tropik olmıyan ve dormancy'ye gerek duyan EB'lerin satışı saksı bazında mümkün değildir. Ancak rizom, soğan, turion veya rizom parçalarının satılması makul olur. Bu tür satışlar da genelde bilenler arasında revaç bulduğundan ve görüntüsünün ssatışa uygunsuzluğundan koçtaşta veya diğer yapımarketlerde bulabileceğinizi zannetmiyorum. Olası satıştaki bitkilerin de dormancy'ye sokulmadığından kışın bu aylarda, amatör birinin satın almasını da pek tefsiye etmiyorum. Bu aylarda Nepenthes, Pingucula (mexican tropik türleri), Drosera capensis v.b. tropik türleri satılabilinir veya satın alınabilinir. Alıntı:
Tohum ve turion hatta pygmae Drosera türlerinin alışverişine bizim forumun ilgili bölümünde de rastlıyabilirsiniz, ancak oradan müspet bir sesin yükselmemesi de bu konudaki fikirlerimi teyid eder maiyettedir. Saygılarımla |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Forumun ilgi bölümlerine baktım ancak şu an için temin edebileceğim kiseyi bulamadım.Gerekli EB ve techizatın teminatını sizden yapmam mümkünmüdür ? |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Forum Bauhausda büyük cam kavanozlar içinde ve sarı torfta yetişkin sarracenialar halen mevcut, oldukça sağlıklı görünüyorlardı. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı: