agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-03-2009, 00:37   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,962
Galeri: 266
2.Etap uygulama

Notlar: Kuvvetli odun ateşiyle pişirilecek.
Ocağın bulunduğu yerde parlayıcı ve yanıcı malzemeler uzaklaştırılacak.
Tabiatıyla bol dumana razı olunacak.
Ateşin şiddetine göre yaklaşık 30-40 dk. Pişer.
Şişler alınmadan tepsimize varsa ince pide, lavaş, yoksa pide, ekmek dizilir
Göz hakkı unutulmamalıdır. (Abrek ve Nise’de hakkını almıştır.)
Ocağın üst kapagı cam olsa daha kullanışlı olacakmış. (sık sık piştimi acaba demezdik)

Eklenen Resimler
     
tener, mrduran ve sinbas beğendi.
k0900 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025