agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni28Beğeniler
  • 7 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 9 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-03-2017, 21:30   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Teşekkürler ediyorum.

Tabaklar bakır. Ortadaki büyük olanı bit pazarından buldum. Kalaycı elden geçirdi kalayladı o çok iş görür oldu. Diğerleri aldığımda kebap tabağı diye satılıyordu ama derinliği azdı. Bakır ustasına denk geldim o döverek derinleştirdi tabakları.

Izgara ve altındaki ocağı tarif ederek yaptırdım. Bu kebabı köyde bile şiş ile yapmak zor etrafı rahatsız edecek ölçüde duman çıkıyor ocaktan. Etin yarısı yağ neredeyse, bu ızgara ile o sorunu aşabildim ki lezzette de farkedilebilecek bir değişiklik olmadı. Izgaranın kanalları krom bu da büyük rahatlık sağladı paslanma sorunum yok.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025