21-12-2015, 00:19
|
#1
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca
Sizin de elinize sağlık Sevgili Aleydi,maşallah ben 4.sınıftayken sadece çay demliyordum.Sivas'ta etli yaprak sarması,mumbar bulgurla yapılır.Ama lezzeti çok güzel olur.Sevgiler.
|
Denemek lazım değişik tatları sevgihocam. Deniycem bulgurlu halini merak ettim kadınbudu köftenin. Bende dolma sararken az biraz , bir avuç bulgur eklerim. Daha bir lezzet katar. Bulgur pirinçten çok daha lezzetli. Bulgurlu her şeyi çok severim. İçli köfte, kısır, çiğ köfte vb.
|
|
|