agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni40Beğeniler
  • 5 Gönderen
  • 10 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 4 Gönderen Jakin
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-12-2015, 00:16   #1
Ağaç Dostu
 
Jakin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-05-2015
Şehir: Mersin
Mesajlar: 1,334
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca Mesajı Göster
Hiç düşünmemiştim EAkpınar.Acaba yanmaz kağıdın üzerine koysak olabilir mi?Denemek lazım.Kızartmayı dediğiniz gibi ben de çok yapmıyorum.Kadınbudu köfteyi de inanın senede bir veya iki yaparım.O yüzden rahatlıkla yiyiyoruz.Tabii sık yapınca düşünmek lazım.Belki başka bir pratik fikri olan vardır.Yazarlarsa seviniriz.Jakin'in kulaklarını çınlatalım,onun yemek konusunda pratik fikirleri oluyor.Sevgiler.
Sevgili sevgihoca ben de kızartma yememek için çook uzun zamandır kadınbudu köfte yapmıyorum. İçinde çiğ kıyma olduğundan fırında pişmez gibi geliyor. Ancak kıyma önceden hafifçe karnıyarık içi gibi kavrulursa ve öyle yapılması denenirse nasıl olur, bilemiyorum. Daha parlak bir fikir gelmedi aklıma.

Tarif için size, küçücük yaşta anneciğine kadınbudu köfte yapan aleydi'mize, çocuklarını sağlıklı beslemek isteyen sn. EAkpınar'a teşekkür ve sevgilerimle..
Yapacak olanlara afiyet olsun..

Jakin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025