agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni38Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-11-2012, 20:22   #1
Ağaç Dostu
 
Maviş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2012
Şehir: içel
Mesajlar: 905
Mumbar doldurmanın püf noktası. Mumbar parçasının ince tarafından başlanacak. Ve çevir işlemini yapabilmek için:
Oyacak mumbarın yağlı tarafından içine doğru katlancak, doldurma başlanılcak. Mumbar hem dolarken çevriliyor. Ve mumbar fazla tıka basa doldurmayanız. mumbar piştiğinde kendini topluyor ve inceliyor. Pirinde pişince büyüyor ve genişliyor. Bunları düşünerek doldurmak lazım. Fazla doldurulsa piştiğinde patlar.
Name:  IMG_8106.jpg
Views: 6554
Size:  35.2 KB

Name:  IMG_8069.jpg
Views: 9743
Size:  32.7 KB

Name:  IMG_8112.jpg
Views: 5824
Size:  36.7 KB


Düzenleyen Maviş : 04-11-2012 saat 13:32
Maviş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025