agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-05-2012, 14:51   #1
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Tavsiyem şu olacak tepside ağzı açık fırınlamayı.Kurur.Üzerine biraz zeytin yağı ve hafif su töküp fırınlayacağınızı kabın ağzını kapatın.Kapakla veya folya ile.Daha önce fırını ısıtın sonra tepsiyi sürün ve en az 10 dak. bu şekilde pişirin.sonra üstünü açıp bir 5-10 dak.fırınlayın.Üstü örtülü olduğunda su ve zeytinyağ ile haşlanacak.Tandır gibi.Ağzı açık olunca da fırınlanacak.Deenemenizi tavsiye ederim.

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025