![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#6 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 79
|
Alıntı:
İnegöl köfte de( kıyma karışımından sonra); 1-yoğurmadan sonra köfteyi en az bir gün dinlendirmek, 2- soğan rendesini bekleyip, suyunu çıkarmak ve sadece posasını ( son anda ) eklemek, 3-karbonatın acılığını limonla almak, 4-karabiber ve tuz dışında baharat eklememek ( ben biraz kırmızı pul biber ekliyorum.) 6-sonra da," kasap inşallah kafasına göre takılmamıştır" diye, dua etmek gerekiyor! Çünkü bazen muhteşem olan köfte, bazen garip bir hayvansı kökü ile size kötü bir süpriz yapabiliyor. ( aynı malzeme ve hemen hemen aynı ölçülerle. Düzenleyen beka : 06-05-2012 saat 12:02 |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|