![]() |
|
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Ayva Yahnisi
Ayva Yahnisi Malzemeler 1kg. ayva 500 gr. kuşbaşı yeteri kadar su 1 yemek kaşığı salça tuz Yapılışı Yağı derin bir tencerede kızdırın. kuşbaşını yüksek ateşte iyice kavurun. Ateşi kısın ve salçayı ilave edin. Et ve salçayı karıştırarak 5 dakika kadar kısık ateşte pişirin. Ayvaları soyun ve 2 cm kalınlığında dilimleyin Doğradığınız ayvaları 2 su bardağı su,tuzu pişmekte olan etlerin üzerine ilave edin. Yemeğiniz kaynama noktasına geldikten sonra 40 dakika pişirmeye devam edin. Sıcak olarak servis yapın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 850
|
Malzeme listesine bir orta boy kök de kereviz eklesek mi acaba, ayva ya çok yakışan bir arkadaş. Özellikle de et kuzu ya da körpe erkeçe eti ise. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|