Ayva Yahnisi
Ayva Yahnisi
Malzemeler 1kg. ayva 500 gr. kuşbaşı yeteri kadar su 1 yemek kaşığı salça tuz Yapılışı Yağı derin bir tencerede kızdırın. kuşbaşını yüksek ateşte iyice kavurun. Ateşi kısın ve salçayı ilave edin. Et ve salçayı karıştırarak 5 dakika kadar kısık ateşte pişirin. Ayvaları soyun ve 2 cm kalınlığında dilimleyin Doğradığınız ayvaları 2 su bardağı su,tuzu pişmekte olan etlerin üzerine ilave edin. Yemeğiniz kaynama noktasına geldikten sonra 40 dakika pişirmeye devam edin. Sıcak olarak servis yapın. |
Malzeme listesine bir orta boy kök de kereviz eklesek mi acaba, ayva ya çok yakışan bir arkadaş. Özellikle de et kuzu ya da körpe erkeçe eti ise.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024