agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-07-2010, 23:40   #5
Ağaç Dostu
 
Nariel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-04-2008
Şehir: Silifke & İstanbul
Mesajlar: 2,203
Galeri: 236
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berduray Mesajı Göster
Hava yeterince soğudu artık tarifi ekleyebilirsiniz ve mümkünse fotoğraflar mısınız?

Tarifi okumama rağmen gözümde canlandıramadım ve çok merak ettim.
Gece gece çok canım çekti ve geçen sene öğrenci yurdunda yaptığım çorbanın fotoğraflarını yüklüyorum. Ayrıca tepsideki hamuruyla beraber bir resmini çizdim paintte. (Son resimin kenarına iliştirdim)

Un,biraz biber salçası ve yağla kavruluyor:
Name:  DSC05934.jpg
Views: 1871
Size:  54.3 KB

Bu sırada önceden haşlanmış tavuk (ya da av eti) didikleniyor.
Name:  DSC05935.jpg
Views: 7640
Size:  50.6 KB

Haşlanmış tavuğun suyuna bu kavrulmuş un ve tavuklar eklenip kaynatılıyor.
(Ve paintteki resmi köşeye ekledim.İşte böyle gözüküyor sofraya hamuruyla geldiğinde. Hamur tepsiyi kaplıyor, kaselerin gireceği delikler açılıyor hamurda; sonra bir kaşık hamur bir kaşık çorba ya da ikisi beraber şeklinde afiyetle yeniyor.)
Name:  DSC05936.jpg
Views: 2176
Size:  36.0 KB

Olsa da yesem

Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025