![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Yorgunluğuma değecek bir "şahane olmuş-bravo" bana yeter ![]() Bahçeyle uğraşıp, akşamına belim tutulup topallarken, başardıklarımın karşısına geçip seyrederken ve kendimle gurur duyarken, dışardan bir sesin de "Şahaaane olmuş vallahi" demesi beni pek mutlu ediyor. ![]() Bu arada kaç fotoğraf eklenecek? Mesela bahçenin değişik köşelerinde değişik zamanlarda açan bitkiler oluyor. En güzel zamanlarında fotoğraflamak gerekir. Leylak geçti geçecek mesela ![]() Vallahi ben gözüme güzel görünen her köşeyi çekerim haberiniz olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
"Bu arada kaç fotoğraf eklenecek? Mesela bahçenin değişik köşelerinde değişik zamanlarda açan bitkiler oluyor. En güzel zamanlarında fotoğraflamak gerekir. Leylak geçti geçecek mesela ![]() -Hem balkonu hem bahçesi olanlar ayrı ayrı bölümlerde katılabilir bence. Oylama yaparken bolca güzellik izlemiş oluruz. -Değişik çiçeklenme dönemlerinde fotoğraflanabilir. Penolophe'nin genel görünüm haricinde dört tane daha olabilir demesinin bir nedeni de bu olabilir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2008
|
yarışma şartları nasıl belirlenecek
benim çok büyük bir terasım var boğaz manzaramda var herşey güzel ama geçen yaz sonu taşındık o yüzden terasa bişey yapamamıştım bu kış tohumdan çicek ve sebze fideleri ektim şimdi çoğu büyüdü ama ne nerde kullanılır hangi bitkiler birbirine uyumludur çok bilemeden kafama göre alıp yerleştirdim plastik saksı kullandım hep hepside kahverengi bir kaçını boyamaya çalıştım beceremedim yani sizin anlayacağınız görsellik sıfır belki bu yarışma sayesinde farklı uygulamalar ve fikirler edinirim. bir daha yarışma olursa da kesinlikle katılırım. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|