![]() |
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Süper fikirler,bayıldım..Paylaşımlarınız için teşekkürler Sayın almanyalı
|
1 Eklenti(ler)
Kış geldi çattı,saksılarımızıda düşünmek lazım ama dimi::p!
|
1 Eklenti(ler)
Çokda sevimli
|
Teşekkürler farpali,sizinkiler kadar yaratıcı ve güzel olmasa da birşeyler bulayım dedim sevgilerimle.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Tek saksı gibi görünsede aslında iki ayrı saksı..;)
|
1 Eklenti(ler)
Şirin.
|
1 Eklenti(ler)
Yine bir bisiklet...
|
1 Eklenti(ler)
Pimaş borular.
|
1 Eklenti(ler)
Kahve keyfi;)
|
1 Eklenti(ler)
Bir bisiklet daha...:p
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bahçede salyangoz varsa hemen denemeli Eklenti 352152
Eklenti 352153 Eklenti 352154 Eklenti 352155 Eklenti 352156 |
Alıntı:
Bu kedinin çattığı keyif pozundan bu yaz bahçemde bol bol seyrettim. İçinde alisyumların bulunduğu saksılarıma bitkilerim henüz yeşilken yerleşerek, artık sararıp kuruduktan sonra da bir güzel yayılarak tüm yazı geçirdiler. Olan alisyumlara oldu, erken vedalaşmak durumunda kaldık. Ama içine kedi yerleştikten sonra bile bu saksılar bahçenin dekorunu tamamlayan çok güzel bir manzara oluşturduğundan bu başlığa elbette ki yakışmış ;). |
Bildiğim kadar ben yanıtlayım sn Almanyalı,
Metal malzemelerin zamanla paslanmalarını önlemek amacıyla yapılan bir kaplama türüdür. Boya metalin paslanmasını önlediği gibi, galveniz de metalin paslanmasını önlemektedir. Galveniz çinko kaplamadır, bu arada ellerinize sağlık çok güzel kareler. |
Çok teşekkürler,Denizardacan sevgili Kelebek çalısı yazmadan gitmiş,öldüm meraktan neyi dedi acaba?diye nedense bu ismi hayatta hiç duymadım ben de ot filan sandım:o
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
El arabaları çok işe yarar ama sevimsiz gelir hep nedense,ama bu fotoğrafda durum farklı...
|
Alıntı:
Buralarda olsaydım daha erken cevaplayabilirdim sevgili almanyalı kardeşim. Selamlar, sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025