![]() |
Alıntı:
Aslında fotoğraf görseydik iyi olacaktı. |
hmm.. onu bilemedim şimdi. olsun boya olmazsa aliminyum folyo var :) ben onunla kaplardım yoğurt kovalarını daha evvel:) mutfak camında folyoyla kaplanmış yoğurt kovasında nanelerim ikamet ediyor:) fotoğraf koyacağım ama acele işe şeytan karışır:) geç olsun, güç olmasın:)
|
Alıntı:
|
:D toprak saksı en güzeli.tamamiyle hayal gücüne dayalı bir iş. herşey saksı olabilir, etrafımıza bir göz atalım hadi:)
|
Alıntı:
|
Sevgili hira; evet Sayın mandalinleerik haklı açıkçası saksıları bende merak ediyorum ve artık inşallah paylaşsan diyorum.
|
Alıntı:
|
ne güzel bir yere gelmişim ;)
forumun her yerinde başka başka güzellikler, emeğinize sağlık , kolay gelsin |
2 Eklenti(ler)
işte tavan boyalı ve ojeli yoğurt kovalarım :o
|
Alıntı:
Artık fotoğraflar yüklenebildiğine göre sayfanı da bekliyoruz merakla. |
Ooo hira abla, sanırım fotoğraf yüklemeye başlamışsın; hayırlı olsun :D ellerine sağlık çok güzel olmuş saksılar. Ben de boyayla bir deneme yapmıştım. Bir ara ben de paylaşmak isterim.
|
Sevgili hira, ellerine sağlık... Evet Sayın mandalinleerik in de dediği gibi artık fotoğraf yükleyebiliyorsun bitkilerini de görürüz inşallah.
|
beğendiğinize sevindim mandalinleerik, fagus ve yenigine ablacım:p bunlar en beğendiğim ikisi:p daha iyileri yok yani elimde:p
|
Bunları araştırıp, bulup, bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim :) Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok beğendiklerim oldu. Uygulayabileceklerimi bilgisayarıma kaydettim. Deniz kabuğu hastası biri olarak deniz kabuklu olanları denemeyi çok istiyorum özellikle. İnşallah yakın zamanda uygulayabilirsem paylaşmak isterim sizlerle. :D
|
1 Eklenti(ler)
Plastik saksıların, örgü ipleri ve tutkalla değişimi.Eklenti 413157
|
1 Eklenti(ler)
Biraz da süsleyelim...Eklenti 413158
|
1 Eklenti(ler)
Çok güzel bence...
|
1 Eklenti(ler)
:)...
|
1 Eklenti(ler)
Daha neler!
|
1 Eklenti(ler)
....
|
1 Eklenti(ler)
Yere göğe sığdıramıyoruz çiçeklerimizi....
|
1 Eklenti(ler)
İlkyardım !!!:p
|
1 Eklenti(ler)
Güzeeel....
|
Alıntı:
|
petunya güzel olurdu..ya da buz çiçeği:)
|
o zaman petunya için gelecek baharı beklemem lazım :)
|
Alıntı:
deliyiz valla... :D çiçek delisi... :o |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Değişik aksesuarlardan saksı yapmışlar
|
Alıntı:
|
Yavaş yavaş kış geldiğine göre çiçekler uykuya geçecek ve ben kendimi yeni çalışmalar içinde bulacağım kesin.. parlak fikirlerim var, güzel saksılar dekore etme niyetindeyim.. özellikle kaktüs ve sukulentler özel dizayn saksılarda daha hoş duruyor.
|
3 Eklenti(ler)
ben çok beğendim.. ya siz?
|
Çok güzel. Özellikle oto lastiklerinden olanı bahçem olsa hemen yapardım.
|
Bende peynir bardaklarını kullanmadığım ojelerle boyayıp şirin saksılar yaptım kaktüslerime. Yapışkanlı kağıtlar da çok iş görüyor.
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar da benim uyarladığım saksılarım. Görünüşünü sevmediğiniz her türlü saksıya uygulanabilir. Ben siyah saksılara ve teneke kutulara yaptım. Fotodaki teneke kutu mesela:) Mor menekşemin saksısını da mor renkte yaptım ama yeşili daha güzel oluyor.
Kaplamak istediğimiz saksının boyutlarına uygun bir şekilde ipimizi örüyoruz ve silikonla saksıya yapıştırıyoruz. Ya da iki ucunu birleştirip saksımızın dışına geçiriyoruz. Bu yöntemle kılıf çıkarılabilir ve yıkanabilir. İpin markası 'Aldemir' adı 'Lara Lif' Eklenti 456325 |
teşekkür ederim Sayın ezgigül, beni kırmayıp paylaştığınız için. Çok beğendim yarın inşallah ipi bulabilirim.
|
Rica ederim ne demek:) İnşaallah bulursunuz, kolay gelsin:)
|
Yogurt kaplarimi biriktirim bari ve nolur bahar gelsin artik :(
|
Paylaşılan resimler gerçekten çok hoş en beğendiklerimi fikir vermesi açısından kopyaladım dosyama sakladım bakalım yazın neler yapacağım :)
|
1 Eklenti(ler)
Babacığımın benim için ağaç gövdesinden yaptığı saksı. üzerinde yosunlar vardı ama kurudu.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025