![]() |
1 Eklenti(ler)
Ne yakışır geniş verandalara bu uygulama...
|
Sevgili Farpali ve Almanyalı, bütün sayfaları gezdim çok güzeldi, teşekkürler...
|
1 Eklenti(ler)
Çok şirin olmuş..çook
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
Geçen ay Dubai de idim. 14 Şubat sevgililer gününde Miracle Garden isminde bir park açıldı. orada gördüğüm bazı uygulamaları sizinle paylaşmak istedim. Bahçelerinizde farklı biçimde elinizdeki materyallerden uygulayabilirsiniz.
Eklenti 376580 Eklenti 376581 Eklenti 376582 Eklenti 376583 Eklenti 376584 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 376586
Eklenti 376587 Eklenti 376588 Eklenti 376589 Eklenti 376590 Son iki resimde duvar olarak yapılan saksıların arka planını görüyorsunuz. Her saksıya ulaşan damlama sulama ile sulanıyorlar. Yukarıda ise plastik top üzerinde açabileceğiniz deliklere nasıl çiçek fidelerini dikabileceğinizi ve sulama sistemini sonrasında ise gelişen çiçeklerle oluşan gölgelikleri görüyorsunuz. |
1 Eklenti(ler)
Sandal sefası!
|
1 Eklenti(ler)
:)...
|
1 Eklenti(ler)
Merhabalar,özellikle ayakkabıları görünce içim cızladı.Ayaklarım bir numara büyüyünce,5-6 çift ayakkabıyı yoketmiştim.
Gittiii gitti caanım kaktüs-sukulent saksılarım (pardon ayakkabılarım) :)) Bu da benden.Fotoğrafı -Entelköy Efeköy'e Karşı- filmi çekilirken çekmiştim.Filmin çekimlerine bir günlüğüne davet edilmiştik. Eklenti 383011 Klozet,dekoratif eşya kategorisine ne kadar girer bilemeyeceğim artık :)) |
1 Eklenti(ler)
....
|
1 Eklenti(ler)
Modern objeler
|
1 Eklenti(ler)
...
|
Bu ne müthiş bir şey sayın farpali! Evde bir sürü boş kafes var, mutlaka deneyeceğim bunu!
|
Evde bir sürü pet şişe birikti.Bende bir fikir edineyim diye baktım.bazıları resmen kafayı yemiş fikirler.Bazılarını çok beğendim.Araba lastiğini bende bahçede kullandım.
|
ben şöyle birşey yapıyorum, elimde bolca tavan boyası var,bununla yoğurt kovalarını iyice boyayıp (:D)daha sonra elimde fazla miktarda bulunan çeşitli canlı renlerdeki ojelerle(:D) üzerlerine gelişi güzel karalamalar yaparak çok orjinal saksılar elde ediyorum:) ama deli falan değilim henüz:)
|
Alıntı:
|
bir becerebileydim şu fotoğraf işini görürdünüz:) ama yakında sayfa açacağım inşallahh:)
|
Alıntı:
|
evet ama saksı işine daha yeni başladım ayrıca telefonla giriş yaptığım için fotoğraf konusunda birsey öğrenemedim:(
|
Alıntı:
|
Beyaz keten kumaştan çanta dikip içine petunya saksıları koymayı planlıyorum. Verandaya astığımda hoş görünür die düşündüm. Tabi benim fideler büyüycekte, çiçek açacakta...
Eğer becerirsem fotoğraflarını paylaşırım. |
1 Eklenti(ler)
Çantayı diktim :)
|
İnşaallah fidelerim büyür, çiçekli halini de paylaşırım.
|
Çok güzel bir fikir. Fakat suladığınızda çanta kesin su lekesi olur.
|
bu kadar güzel bir icadı olan onada çözüm bulmuştur ya da bulacaktır:)
|
Alıntı:
|
dün bir yenisini daha ekledim koleksiyonuma:) mavi ojeli bu:) ama daha vakti var sayfa için:) koleksiyonuma genişletmem lazım:*
|
Saksıları poşete koyup çantaya o şekilde koyarım diye düşündüm. Sulamayı da dikkatli yaparsam leke olmaz sanırım.
|
Alıntı:
Ha bu arada oje dediniz de. Eşim geçenlerde atmaya kıyamadığı ojeleri sakladı bari işe yarasınlar :) |
açık renkli ve sedefli ojeler çok belirgin olmaz ama:) koyu çırtlak renkler olcak.. işte o bahsi geçen kişi şuan uzakta, ona ulaşınca olacak ancak fotoğraf işi:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2,5 lt lik kola şişelerinden bir duvar yapmayı planlıyorum. Ortalarından çift taraflı pencereler açıp ipek çiçeği dikmek istiyorum. Lakin kime haber verdiysem ; biz artık en çok 1 lt'lik kola alıyoruz diyor. Bana toplamda 84 adet gerekli. İpek çiçeği tohumlarını ektim, bu gidişle onları saksılara ekeceğim gibi geliyor :(
|
Hakkı abi lokantalarla konuşsaydın onlarda toplu çıkıyor.
|
Alıntı:
Hem doğa açısından zararlı, hemde güneş gördükçe kırılmalar yaşarsınız, sorunlu. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 401917 Eklenti 401918 |
çok güzel olmasada mı? bayıldım yeminle.
|
Alıntı:
Sahi tavan boyasını kaç kat vuruyoruz? :) |
2 kat olunca daha iyl oluyor:) anca kapanıyor kaymaksız ya da kaymaklı yoğurt yazısı:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025