06-09-2017, 19:45 | #1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2017
|
Ahşap Dallardan Takı yapımı
Merhaba arkadaşlar, elimde bir üç çeşit çam, defne ve zeytin ağaçları var. Bunları daha önce budanmış olarak sokaktan topladım, evde kuruttum. Yapmak istediğim şey dilimleyip, resimleyip takı yapmak hatta örnekte paylaşıyorum. Bir take gönyeli testerem var kesme işlerimi onda yapıyordum. Fakat dilimlerimi yaparken ağaçlar elimden fırladı, testerenin bi iki yeri kırıldı en sonunda garip sesler gelmeye başladım ben de zorlamadım, bıraktım. Kendisi hala çalışıyor ama ağaç dallarımı başka ne ile dilimleyebilirim, bana bir fikir veren olursa sevinirim. İkinci fotoğrafta testeremin zeytin ağacımı nasıl yolduğunu görebilirsiniz. Çok teşekkürler. |
07-09-2017, 08:43 | #2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
testerenizinde fotoğrafını paylaşsaydınız daha verimli olabilirdi. gönyeli testere dışında tüm testereler sizi yoracaktır. o nedenle doğru düzgün bir gönyeli testere **** elektrikli bir testere gerekir. şerit testere bu işte çok hızlı olacaktır. etrafınızda marangozluk yapan birileri varsa götürün hepsini 5 dk da istediğiniz kalınlıkta keser verir. sizden 10-20 lira el emeği verirsiniz oluverir. |
07-09-2017, 16:20 | #3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2017
|
Alıntı:
Not: Resim yamuk çıkmış kusura bakmayın. Düzenleyen yumnu : 07-09-2017 saat 16:21 Neden: Not eklendi. |
|
Etiketler |
ağaç, hobi, takı, tavsiye, yardım |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|