![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Kuş Yuvası
Torunum yan çatıdaki serçeleri gördükçe kuşlarımıza yuva diye tutturdu..Bende bir geri dönüşüm projesi ile kuşlarımıza yuva yaptım...işte aşamalar... malzemeler...eski bir çiçek kutusu ve kağıt tabaklar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
tabakları ve kutuyu ağaç tutkalı ile yuva şeklinde yapıştırıp ön kısmına bir kapı açtım... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
mobilya tutkalını alçı ile karıştırıp,fırça ile sürülebilecek kadar cıvık olacak... kağıt mendili parça parça bu hamur ile tüm yüzeylere yapıştırdım...önce tutkal sürüp sonra peçete yapıştırıp sonra tekrar tutkal sürdüm...Aşağıda gördügünüz gibi dokulu bir yüzey oluşuyor ve kağıt tabak taş gibi sert oluyor... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sonra prensesimin seçtiği renge birlikte boyadık... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Prenses kreşteyken ben üzerine detaylar ekledim..Boyama işlemini tamamladım...asma dalından da tünek yaptım...Gelince kızdı biraz onu beklemediğim için ama çok beğendi... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Cumartesi birlikte yat verniği ile vernikledik...pazar günü yerine astık...Karşısında bekliyor kuşlar girecek mi diye... ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir de misafirimiz vardı...Bu defa beyaz... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Ellerinize sağlık bayıldım. O kuş yuvasına ben bile girmek isterim kuşlar bayılır bence. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
İnşaalah girerler sevgili serkan_istanbul yoksa prensesim beklemekten mahvolacak...Acaba içine yem mi koysam diye düşünüyorum...sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Kuş yuvası harika olmuş,elinize sağlık.Ayrıca yapım aşamalarını da bizlerle paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ederim,sayenizde yeni birşey daha öğrenmiş oldum.Sevgiler selamlar. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili berçin...geri dönüşüm projeleri beni çok mutlu ediyor...severek uğraşıyorum...Aslında böyle bir bölüm açıp yaptıklarımızı paylaşabiliriz...Belki de açılmıştır sitede böyle bir bölüm ...Önce araştıralım...Sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Kuş evleri..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Prensesin beğendiği yuvayı bende çok beyendim prensesin anneside çok marifetliymiş elinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili kılıç...sevgilerimle... |
|