agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni21Beğeniler
  • 4 Gönderen Vicia Ervilia
  • 1 Gönderen Jakin
  • 2 Gönderen Vicia Ervilia
  • 2 Gönderen Vicia Ervilia
  • 2 Gönderen Karena
  • 3 Gönderen Vicia Ervilia
  • 1 Gönderen Vicia Ervilia
  • 3 Gönderen Karena
  • 3 Gönderen Karena

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-05-2015, 02:37   #7
Ağaç Dostu
 
Vicia Ervilia's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-05-2015
Şehir: Ankara
Mesajlar: 159
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Karena Mesajı Göster
Elinize sağlık, afiyet olsun. Benim de hobilerimden birisidir, ekmek yapmak. Affınıza sığınarak bir tecrübemi paylaşmak istiyorum.
Ekmeğin kabuğunun kalın olmasını önlemek için konserve balık kutusunun içine kaynamış su koyarak fırın içinde buharlaşmayı temin sureti ile tam buğday unundan yapılan ekmeklerimi daha ince kabuklu hale getire biliyorum. Tekrar afiyet olsun.
Fırından çıkarmadan önce tepsinin alt kısmından içeriye iki üç buz fırlat... o da dışının çıtır çıtır içinin yumuşacık olmasını sağlıyor

uyap, Karena ve Jakin beğendi.
Vicia Ervilia Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025