agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni54Beğeniler
  • 4 Gönderen Ozlem A
  • 4 Gönderen TigerX
  • 2 Gönderen bahcedenn
  • 2 Gönderen Aysel Yavuz
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 2 Gönderen iynk
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen malina
  • 3 Gönderen TigerX
  • 1 Gönderen malina

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-06-2016, 17:31   #14
Ağaç Dostu
 
eceyıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-05-2013
Şehir: hatay
Mesajlar: 1,321
Merhaba yeni bir ekşi maya denemesi için yeni bir etkinlik başlatmak mümkün mü acaba.
Tam buğday unu olarak eski yöntem değirmende çekilmiş buğday unu kullanılır mı çünkü onda protein değerini bilemeyiz. Ayrıca içinde kepeği de olacağı için gramaj farkı da olacaktır. Marketlerde satılan tam buğday unu gerçekten ne kadar tam bilemeyiz de.
Ekşi maya konusuna çok merak sardım çünkü ben tandırda kendi ekmeğimi kendim yapıyorum.
Bu konuda yeni bir etkinlik yapılırsa daha sağlıklı sonuç alınacağından eminim.

eceyıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
ekşi hamur, ekşi maya, ekşi mayalı ekmek yapımı


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025