agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni25Beğeniler
  • 2 Gönderen hk50
  • 3 Gönderen hk50
  • 1 Gönderen selis
  • 1 Gönderen sigortacihasim
  • 2 Gönderen kelebek çalısı
  • 2 Gönderen hk50
  • 1 Gönderen hk50
  • 1 Gönderen kelebek çalısı
  • 1 Gönderen mandalinci
  • 3 Gönderen hk50
  • 1 Gönderen hk50
  • 1 Gönderen s.toprak
  • 1 Gönderen hk50
  • 4 Gönderen ehicran
  • 1 Gönderen gastroplants

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-06-2012, 22:48   #4
Ağaç Dostu
 
hk50's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2010
Şehir: Niğde
Mesajlar: 2,914
Galeri: 14
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster
Hk50 buna ekmek sacı diyorlardı değil mi? Başka bir adı daha olabilir..
Annem halâ kullanır ..
Doğru,ekmek saçı deniyor.Bir kaç çeşit olabiliyor.Küçükleri ters çevrilip içinde saç kavurma yapılıyor.
Şimdi Tüplüsü ve katı yakıtlılarıda mevcut var.

hk50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025