agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni19Beğeniler
  • 1 Gönderen malina
  • 1 Gönderen selis
  • 1 Gönderen almanyalı
  • 2 Gönderen selis
  • 1 Gönderen selis
  • 3 Gönderen almanyalı
  • 1 Gönderen serkan_istanbul

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-01-2013, 19:02   #10
Ağaç Dostu
 
serkan_istanbul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-10-2010
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2,154
Bu kış gününde bazlama yaptım 1 paket kuru maya, tuz ve ılık suyla mamur yoğurdum yumuşak bir hamur mayalanmasını bekledım. Sonrada saç olmadığından teflon yanmaz tavada kalın kalın şekillendirerek pişirdim. Ağır ateşte. Sevgiler.

Eklenen Resimler
    
vildan25 beğendi.
serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025