agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-04-2011, 12:38   #3
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tura Mesajı Göster
Elinize sağlık.
Çok güzel bir yazı olmuş.Ba'de neler yapacaksınız, meraklanıyorum.
Bu ekmeği seviyorum Kaçak göçek yapmamın dışında tam denemelerim olmadı. Şimdilik bilgileri topluyorum.
Sitede bir yerde ''Göçmen Fırını '' gördüm. Onu bahçeye yapmayı düşünüyorum. Ekşili ekmekleri orada yapacağım, özğürce.
“Ekmek ve nişastacılık sanatı” adlı kitapçığı istifademize sunduğunuz için teşekkür ederim.
Teşekkürler Tura
Ba'de sırada nişastacılıkla ilgili kalan kısmı buraya aktarmak var. Akşamdan akşama okuduğum için biraz yavaş gidiyor. Osmanlıca okumaları işyerinde yaptığımda yanlış anlaşılıyor. Kur'an okuduğum sanılıyor. Bence mahsuru olmasa da "devr-i alem"de bunun ne anlama geldiği belli... Yanlış anlaşılmak istemem.
Şu fırın işini Ankara'da çözebilsek ne hoş olacak. Cümbür cemaat ekmeklerimizi yoğurup, onlar mayalanırken, biz de demlensek, sohbetleri koyultsak ahh ahhh ... )) Fırın şart.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025