![]() |
|
|
![]() |
#1 | ||
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 49
|
uygun kap
Alıntı:
Porselen kaplar dökümlerden sonra gelse de ekmek yapımı için kötü tercih sayılmazlar. Hamurunuzun ikinci kabarmasını forumda bazı arkadaşların uyguladığı gibi bu kapta yaptıysanız ve uzun tuttuysanız sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Kabınızı önceden iyice ısıttıktan sonra sıcak halde içine kabarmasını tamamlamış hamuru koyarsanız bahsettiğiniz durum olmayacak, altı gayet güzel pişmiş bir ekmeğiniz olacaktır, merak etmeyin. Alıntı:
İyi yakalamışsınız, tebrik ederim. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|