|  | |
|  28-01-2011, 09:29 | #1 | 
| Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 04-06-2007 Şehir: Trabzon 
					Mesajlar: 1,913
				 | 
				
				Tavada Mısır ekmeği
			 Göz kararı yapıyorum. siz 2 su bardağı iyi cins mısır ununa azar azar muhallebi kıvamı olacak sekilde ılık su ekleyin.İyice karıştırın. Az tuz ve az karbonat ekleyin. Elinizde yassı ve büyükçe köfte şekli verin.Zeytinyağında iki tarafını kızartın. Kağıt peçete üzerine alın. Çok pratiktir ve lezzetli. İstanbul marketlerindeki mısır ununu lütfen hiçbir şeyde kullanmayın. Onlar sadece pane için. Başka hiçbir şeyde başarılı olamazsınız.Afiyet olsun. | 
|   |     | 
|  28-01-2011, 11:40 | #2 | 
| Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 31-03-2010 Şehir: Antalya 
					Mesajlar: 1,870
				 | Şanslıyım mısır unu konusunda kendi köyümüzden gelen mısır ununu kullanacağım. Teşekkürler paylaşım için. | 
|   |     | 
|  21-05-2012, 01:05 | #3 | 
| Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 11-10-2011 Şehir: İstanbul 
					Mesajlar: 200
				 | bende değirmenden alıyorum ama ekmeği güzel yapmıyorum | 
|   |     | 
|  | 
| 
 |  |