![]() |
|
![]() |
#10 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 49
|
Alıntı:
Daha malzeme seçimi ve yoğrulması aşamasında ortaya çıkacak ekmeği tahmin edebiliyor ve ona göre süreci yönlendirebiliyorsanız usta oluyorsunuz. Tarifleri kurtaranlar mg ölçüsünden ziyade el-göz-gönül bütünleşmesi. Yoksa en meşhur artisan ekmek ustalarının kitap yorumlarında hamurun çamur gibi olduğunu, sağa sola bulaştırmaktan ekmek yapmaya yetecek hamur kalmadığını şikayet eden okuyucu çoktur. Bu da inanın sadece bir süreç. Zamanla bu denli zor olmadığını anlıyorsunuz, ki siz de anladınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|