|  | |
|  04-02-2011, 18:22 | #1 | 
| agaclar.net | 
				
				Ev ekmeği (yaş ya da kuru mayalı)
			 Bugün ekmek günü sanırım   Ben klasik biçimde yaptığım için mayalamaya öğleyin başladım. İkinci ekmek 10 dakikaya pişmiş olur  | 
|   |     | 
|  04-02-2011, 18:53 | #3 | 
| agaclar.net | Sade ekmek; biri beyaz un, diğerinde çavdar unu da var o kadar    | 
|   |     | 
|  04-02-2011, 23:31 | #6 | 
| agaclar.net | Forumda normal, "sıradan" ekmek yapma başlığı yok diye burada yazıyorum, sonra taşıyayım   Yaş maya kullandım, kuru maya da aynı işi görüyor... Not: sözünü ettiğim konu başlığı ne olsun bilemedim  Her türlü ekmek başlığı var, buna ne denir ki?  | 
|   |     | 
|  04-02-2011, 23:48 | #7 | 
| Ağaç Dostu | Sayın malina elinize sağlık. Bizim burada ev ekmeği diyorlar. Eskiden kayınvalidem sürekli yapardı. Ve her yaptığı ekmekten, mayalık hamur ayırır, buzdolabında saklar, bir sonraki yaptığı ekmekte o mayayı kullanırdı. Düzenleyen Sevgi Durul : 04-02-2011 saat 23:57 Neden: Ekleme | 
|   |     | 
|  05-02-2011, 00:29 | #8 | 
| agaclar.net |  | 
|   |     | 
|  13-12-2013, 12:55 | #9 | 
| Moderatör Giriş Tarihi: 08-05-2012 Şehir: Istanbul 
					Mesajlar: 1,774
				 | 
				
				Sütlü ekmek
			 Tadı ve görüntüsü ufaklıklara çok cazip geldi.  Aktif kuru hamur mayası ve su yerine süt kullanarak ve bir de yumurta kırarak yaptım. | 
|   |     | 
|  | 
| 
 |  |