|  | 
| 
 Ev ekmeği (yaş ya da kuru mayalı) Bugün ekmek günü sanırım :) Ben klasik biçimde yaptığım için mayalamaya öğleyin başladım. İkinci ekmek 10 dakikaya pişmiş olur :) | 
| 
 Mis, mis :)) Sade ekmek mi? | 
| 
 1 Eklenti(ler) | 
| 
 Oy oy oy :)) Eline sağlık harikalar. | 
| 
 Kokusu geldi valla. :)) Eline sağlık.  Maya olarak ne kullandındı? Orada olsam yarısını ben götürmüştüm onların ya neyyse, ben geldiğimde yine yaparsın. ;) Afiyet olsunn. | 
| 
 Forumda normal, "sıradan" ekmek yapma başlığı yok diye burada yazıyorum, sonra taşıyayım :) Yaş maya kullandım, kuru maya da aynı işi görüyor... Not: sözünü ettiğim konu başlığı ne olsun bilemedim :) Her türlü ekmek başlığı var, buna ne denir ki? :) | 
| 
 Sayın malina elinize sağlık. Bizim burada ev ekmeği diyorlar. Eskiden kayınvalidem sürekli yapardı. Ve her yaptığı ekmekten, mayalık hamur ayırır, buzdolabında saklar, bir sonraki yaptığı ekmekte o mayayı kullanırdı. | 
| 
 | 
| 
 Sütlü ekmek 1 Eklenti(ler) Tadı ve görüntüsü ufaklıklara çok cazip geldi.  Aktif kuru hamur mayası ve su yerine süt kullanarak ve bir de yumurta kırarak yaptım. | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 02:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025