agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni50Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-10-2009, 20:54   #14
Ağaç Dostu
 
almira's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2009
Şehir: mersin
Mesajlar: 1,522
Galeri: 4
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi isolet Mesajı Göster
Sayın almira bilirim ben onu çorbayı. Bizde normal erişteden yaparlar. Annem erzurumlu oraların yöresel yemeği. Ayrıca bende az kesmedim o erişteyi ama ben acemi olduğum için benimkiler biraz büyük oluyor Öğreniyorum yavaş yavaş. Güzel oluyor ama ben daha çok sarımsaklı yoğurtlu üzerine salça sosu yapmayı daha çok seviyorum.
Sanırım sizin tarifte erişte makarna gibi haşlanıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos yapılıyor. Üzerine eriştenin bir kısmı yağda kavrulup kıtır hale getirilerek dökülürse de güzel oluyor. Şu erişte ne bereketli bir nimetmiş değil mi. Erişte konusu için teşekkürler Güler Hanım.

almira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025