agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni50Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-10-2009, 19:27   #1
Ağaç Dostu
 
almira's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-02-2009
Şehir: mersin
Mesajlar: 1,522
Galeri: 4
Ellerinize sağlık Güler Hanım. Afiyet olsun. Biz aynı erişteyi daha kücük,kareler halinde keserek yeşil mercimekle(tüm mercimek) kışın çorbasını yapıyoruz. O da çok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim. Yapılışı: Yeşil mercimek önceden haşlanıyor. Soğan yağda pembeleştirilip salçası ilave ediliyor. Haşlanmış yeşil mercimek içinde şöyle bir çevrilip sıcak su ilave ediliyor. Kaynayınca içine küçük kareler halinde kesilmiş erişteler ilave ediliyor. Çorba kıvamını alınca karabiber,kimyon ve sumakla lezzetlendiriliyor. Afiyet olsun.

almira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025