agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-03-2011, 18:12   #1
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Sn.Soberman bu fotoğrafları siz mi çektiniz? Fotoğraflar o kadar güzel ki ekmeklerin kokusunu alıyorum sanki.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-03-2011, 23:01   #2
Ağaçsever
 
soberman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 49
Tek porsiyonluk ekmekler

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon Mesajı Göster
Sn.Soberman bu fotoğrafları siz mi çektiniz? Fotoğraflar o kadar güzel ki ekmeklerin kokusunu alıyorum sanki.
Arkadaşlar,

iyi dilek ve olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Fotoğrafları bizzat çekiyorum ama tahmin edemeyeceğiniz şartlarda;

Hafta sonları akşama doğru ekmekler pişer, mutfağın oda bölümünde çay ve kahvaltı sofrası hazırlanmıştır, ben hariç herkes masanın başında sabırsızlıkla beklemektedir. Fırından ekmekleri hemen ocağın yanına alırım, arkadan özellikle kızlarımın acele etmemi istirham eden yakarışları gelir. Bana kalan sadece bir kaç dakikadır. Bu arada fotoğraflar çekilir. Bu nedenle hep aynı köşe ve hep aynı arka plan. Sonra komşular için bir - iki numune ayrılır ve doğru sofraya servis yapılır. Bazen sadece çayla, bazen peynirle, bazen de tereyağla yorumlar yapılarak porsiyonluk ekmekler tüketilir.

Hayatımıza lezzet katan karelerden olduğunu söyleyebilirim. Malum, çocuklar büyüyünce ortak yaşayabileceğiniz faaliyet ve zevkler çok azalıyor.

Tarifler doğrudan yapılan ekmeklere ait olarak hazırlanıyor. Dolayısıyla biraz detaylı olduğundan buraya doğrudan alamıyorum ama fotoğraflar yayımlandıktan sonra tarifleri 3-4 gün içinde Ekmek Sanatı sitesine konulmaktadır. İlk sahifede en son yapılanları, üzerine tıklayarak da ilgili linke gidebilirsiniz.

Çok detaylı oldukları için buraya yazmamamı lütfen maruz görün.

soberman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-03-2011, 07:42   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-06-2008
Şehir: Aksaray
Mesajlar: 4,652
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soberman Mesajı Göster
Arkadaşlar,

iyi dilek ve olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Fotoğrafları bizzat çekiyorum ama tahmin edemeyeceğiniz şartlarda;

Hafta sonları akşama doğru ekmekler pişer, mutfağın oda bölümünde çay ve kahvaltı sofrası hazırlanmıştır, ben hariç herkes masanın başında sabırsızlıkla beklemektedir.


Evinizin adresini bir bulabilsek. Bir hafta sonu. Tanrı Misafiri....

Bunlara 1500 km yol yapılır.

Ekmekler böyle ise yemek masasını bir düşünün.

Tura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-03-2011, 11:02   #4
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soberman Mesajı Göster
Tarifler doğrudan yapılan ekmeklere ait olarak hazırlanıyor. Dolayısıyla biraz detaylı olduğundan buraya doğrudan alamıyorum ama fotoğraflar yayımlandıktan sonra tarifleri 3-4 gün içinde Ekmek Sanatı sitesine konulmaktadır. İlk sahifede en son yapılanları, üzerine tıklayarak da ilgili linke gidebilirsiniz.

Çok detaylı oldukları için buraya yazmamamı lütfen maruz görün.
Siteniz de en az fotoğraflarınız ve anlatımınız kadar güzel. Bundan böyle müdaviminizim.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025