agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-03-2008, 08:46   #6
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Sevgili Güler, kurutulmuş domatesleri kuru bir şekilde koymakta bir sakınca yok. Zaten belli bir nem ve ısı onların biraz yumuşamasını sağlıyor. Hele akşamdan bekletip de, makineyi sabah çalıştırdınız mı bence yumuşama yeterli oluyor zaten. Bu tarife zeytini de eklediniz mi muhteşem oluyor.

Ben de 1 ölçü normal beyaz un, 1 ölçü esmer un ve 1 ölçü o kutuda satılan 7 tahıllı ekmek unundan yapıyorum ekmeğimi. Arada bir çavdar unu, yulaf unu, mısır unu vb. değiştiriyorum. Dediğiniz gibi keyfinize kalmış içine ekleyeceğiniz malzemeler. Benim en sevdiğim cevizli olan (şimdiye kadar sevmeyene de rastlamadım). İçine çörekotu da katarsanız lezzet artıyor

Ayran veya lor suyunu mutlaka deneyin derim. Aradaki farkı göreceksiniz.

Yalnız işte bu arada iradeye kuvvet gerek

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025